Carta del President de la Penya, el Sr. Eduard Vivas i Llopart.

BENVOLGUTS SOCIS I AMICS BARCELONISTES
Per fi ha arribat el moment de portar a terme, tot el qué un grup d’aficionats als colors blaugrana, varem pendre com a iniciativa ara farà un any, amb la creació d’una entitat representativa que, públicament, fes resó de les inquietuts futbolístiques i esportives, dirigides a tots els tonencs i tonenques d’aquesta població.
La creació d’aquesta entitat, va dirigida indiscutiblement a agermanar esportiva i socialment a tota la nostra comunitat, aleshores de fer còneixer els sentiments que envolten mitjançant la nostra referència, el FUTBOL CLUB BARCELONA, així com la nostra catalanitat.
Aquest naixament ha sigut en un any díficil pel barcelonisme, al no conseguir cap títol de futbol, basquet i handbol, sense desmerèixer els èxits d’altres seccions esportives. Això no ens va fer perdre la il.lusió de celebrar novament de futurs anys d’éxits, començant perqué precisament ja podem anomenar d’éxit per tots i per tothom el fet de la creació de la nostra PENYA BLAUGRANA DE TONA i es per això que esperant la vostra participació estem segurs del creixement de manera espectacular per situar-nos al nivell de qualsevol altra Penya Barcelonista. Gràcies i una forta abraçada.
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

EDUARD VIVAS i LLOPART

President de la Penya Blaugrana de Tona

Carta del President del Fútbol Club Barcelona, el Sr. Joan Laporta.

 

BENVOLGUTS AMICS I AMIGUES BARCELONISTES
Es per mi un plaer saludar-vos amb motiu de la inauguració i 1er Aniversari de la Penya Blaugrana de Tona que celebreu el proper 7 de setembre del 2008. A més, aquesta commemoració coincideix aquesta temporada amb una festa molt assenyalada pel Fútbol Club Barcelona, perquè aquest any celebrem els cinquanta anys de la inauguració del Camp Nou, el nostre estimat Estadi.
La Penya Blaugrana de Tona heu demostrat durant aquest primer any d’existència el vostre amor pels colors blaugranes treballant dia a dia per fer d’aquest Club una de les institucions més conegudes arreu del món. I això és, en part, gràcies a vosaltres, les penyes, que heu fet tots els esforços perquè hi hagi aquest creixement social, econòminc i esportiu tant important.
Aquests darrers anys han crescut d’una manera espectacular aquests tres àmbits del Club, tot i que és el social el que més s’expandeix i es multiplica cada dia que passa. I és que els resultats esportius de la temporada passada no han alterar en res la bona marxa econòmica i social, fet que consolida el model de Club.
Cada dia sou més els barcelonistes d’arreu que treballeu en les vostres comunitats pel bé del Barça. El moviment penyístic i associatiu blaugrana gaudeix d’una salut envejable gràcies a gent com vosaltres que, amb gest altruista, milloreu i defenseu el Club de tots els Barcelonistes.
L’àmbit social arriba a l’excel·lència amb el conveni amb l’UNICEF, signat al 2006. Aquesta decisió ens ha convertit als ulls del món en un club amb ànima. Ha estat la manera més eficaç d’explicar que FC Barcelona no és un simple club de fútbol sinó que és una institució que es preocupa pels problemes de la gent, que entén que el futbol és un instrument privilegiat per dur il.lusió i esperança arreu del món i, encara més important, que el FC Barcelona està disposat a fer-ho i sap com fer-ho perquè és un dels seus trets essencials. Volem retornar a la societat una part de tot allò que ens dóna cada dia.
Gràcies i una forta abraçada.
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!

JOAN LAPORTA

President del Fútbol Club Barcelona