FUTBOL FANG 2014

A l’explanada davant del pavelló amb una gran presència de públic, els participants en el campionat de futbol fang organitzat per la Penya Blaugrana de Tona van gaudir de valent d’un dia ple de futbol i de fang.

Amb dos camps de futbol i 22 equips – alguns formats per jugadors masculins i femenins – es disputaren les medalles que hi havien de premi per els dos grups en categoria sènior. En el grup “A” va quedar en primer lloc INDESITJABLES, en segon lloc l’equip SPIER CERDOS i en tercer lloc l’equip CLAN OF CUCO’S. En el grup “B” va quedar en primer lloc WARRIORS, en segon lloc FABIAN’S FKC i en tercer lloc LITRUS F.C. En la categoria infantil va quedar en primer lloc RED TEAM i en segon lloc X3. No cal dir que va ser tot un èxit, a més a més varem tenir la sort que el dia ens acompanyes amb un sol esplèndid. Al final tenim unes fotos generals de la diada.

Degut a la gran participació d’enguany, l’organització te previst d’augmentar a tres camps en la propera edició, per tal d’agilitzar una mica més els horaris dels partits.

INDESITJABLES

SPIERS CERDOS

CLAN OF CUCO’S

WARRIORS

FABIAN’S FKC

LITRUS FUTBOL CLUB

RED TEAM

X AL CUB

VISTA FRONTAL DEL PÚBLIC

VISTA LATERAL DEL PÚBLIC

LES MAMES ATREVIDES

NETEJA DE BAIXOS