SOPAR 6è ANIVERSARI DE LA PENYA

El passat dia 12 d’octubre a les 21 hores, es va celebrar el sopar del sisè Aniversari el local social situat al costat del Restaurant 4 Carreteres.

Amb l’assistència de més de setanta persones que vàrem cantar l’himne del Barça en veu alta, donarem la benvinguda a la representant del F.C. Barcelona. Sra., Griselda Soteres i el seu marit. També al president de la Federació de Penyes d’Osona i el Ripollès Sr. Xavier Canudes i senyora. A l’alcalde de l’Ajuntament de Tona, Sr. Josep Salom i senyora i al president de la Penya de Tona Sr. Eduard Vivas i senyora.

El sopar servit pel Restaurant 4 Carreteres va ser excel·lent i la trobada tot un èxit. Després dels regals oferts pel Barça a la Penya i a l’Ajuntament de Tona i dels parlaments oportuns, vàrem brindar pels èxits del Barça i de la Penya. Com és normal, no hi van faltar els regals per tothom i el sorteig d’una cafetera, sis ampolles de cava, quatre samarretes de la penya i finalment una samarreta del segon equipament del Barça, la de les quatre barres. Finalment, una sessió de “karaoke” donar per acabada la trobada. Donem les gràcies a tots els assistents i els animem a venir en el proper setè aniversari i acompanyar-nos tot gaudint d’una gran festa plena de colors blaus i grana.

Visca la Penya.

Les taules abans de sopar
Les taules plenes
Taula de la presidència